Diccionario de gastronomía peruana tradicional

Diccionario de gastronomía peruana tradicional
By:La Universidad San Martín de Porres
Published on 2017-11-28 by Planeta Perú


Comprende más de 3 mil entradas, de las cuales la mayoría tratan de las principales comidas y bebidas peruanas en cuanto a su origen. Asimismo, describe los recursos vegetales, animales e hidrobiológicos de importancia en la gastronomía nacional. Además, incluye la terminología de técnicas culinarias, productos e ingredientes típicos, utensilios característicos, costumbres alimenticias y temas de cultura gastronómica peruana.

This Book was ranked at 30 by Google Books for keyword Green Is a Chile Pepper: A Book of Colors.

Book ID of Diccionario de gastronomía peruana tradicional's Books is FkBRDwAAQBAJ, Book which was written byLa Universidad San Martín de Porreshave ETAG "ZBzhR8rEky0"

Book which was published by Planeta Perú since 2017-11-28 have ISBNs, ISBN 13 Code is 9786123192358 and ISBN 10 Code is 6123192353

Reading Mode in Text Status is true and Reading Mode in Image Status is true

Book which have " Pages" is Printed at BOOK under CategoryCooking

This Book was rated by Raters and have average rate at ""

This eBook Maturity (Adult Book) status is NOT_MATURE

Book was written in es

eBook Version Availability Status at PDF is true and in ePub is true

Book Preview


Masukkan Email Anda Untuk Mendapatkan Promo Terbaru Dari Kami:

0 Response to "Diccionario de gastronomía peruana tradicional"

Post a Comment